همچنین در صورت آسیب یا خرابی و شکستگی کامپوزیت، این امکان وجود دراد که دوباره ترمیم و اصلاح شود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.
استفاده از نخ دندان: روزانه یک بار از نخ دندان استفاده کنید تا ذرات غذا و پلاکهای بین دندانها و کامپوزیتها را از بین ببرید.
مدت زمان انجام آن بسیار کوتاه بوده و تنها در یک جلسه انجام می شود.
پرکردن دندان با کامپوزیت معمولاً بدون درد است. در این روش، دندانپزشک نیازی به تراشیدن مینای دندان ندارد و به همین دلیل بیمار احساس ناراحتی کمتری خواهد داشت.
کامپوزیت دندان یکی از پرطرفدارترین روشهای زیباسازی لبخند است که با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندانها، ظاهری درخشان و طبیعی به دندانها میبخشد. این روش به دلیل داشتن تطابق رنگ عالی، نیاز کم به تراش دندان و انجام سریع در یک جلسه، بسیار محبوب شده است.
این مرحله نه تنها برای زیباسازی ونیرها حیاتی است، بلکه به تقویت مینای دندان و جلوگیری از عوارضی مانند سوزش و ساییدگی لثه و پوسیدگی دندانها کمک میکند.
طول عمر کامپوزیت دندان به عوامل متعددی بستگی دارد و نمیتوان یک مقدار دقیق برای آن تعیین کرد. برای مثال، کامپوزیتها در ناحیههای با فشار و اصطکاک کمتر معمولاً ماندگاری بیشتری دارند.
از آنجایی که کامپوزیت یک روش غیر تهاجمی برای دندان است، میتوان از این روش زیبایی در سنین پایین نیز بهره برد.
استحکام بخشی به دندان ها: در مواردی که دندان کشیده شده باشد، کامپوزیت میتواند برای ترمیم و استحکام دندان مجاور استفاده شود.
من می خوام کامپوزیت کنم، قبلش لازمه کاری انجام بشه؟ چقدر طول می کشه؟
حفظ سلامت دندان: برخلاف ترمیمهای دیگری مانند آمالگام که نیاز به خالی کردن زیاد دندان دارند، استفاده از کامپوزیت برای ترمیم حفرهها نیاز به تراش کمتر دارد و درنتیجه ساختار طبیعی دندان تا حد زیادی حفظ میشود.
کامپوزیت دندان به عنوان یک ماده ترمیمی در زمینههای مختلف دندانپزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. مهمترین کاربرد کامپوزیت در دندانپزشکی، ترمیم و بازسازی دندانها به شکل طبیعی و زیباست.
کامپوزیتکردن دندان یک درمان دائمی نیست و ممکن است بعد از مدتی دچار مشکل شود. اما مزیت کامپوزیت این است که درصورت شکستن، میتوان آن را ترمیم شرایط کامپوزیت دندان کرد.
نکته: برای حل مشکلات اساسی تراز دندان ها و پر کردن فاصله های زیاد بین دندان ها، از روش های بهینه و تخصصی تری مثل ارتودنسی استفاده میشود.